demonen Zwaard

Artikelnummer: LC-DSWORD
Vorige Artikel 5 van 5
€ 78,99 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Omschrijving

Specificaties

Type Éénhandig of Tweehandig
Totale Lengte 105 cm
Gewicht 550 gr
Lemmet Lengte 73 cm
Pareerstang Lengte 18 cm
Gevest 32 cm
Kern Glasvezel
Materiaal Composiet Schuim


Geschiedenis

Dit zwaard is een replica van een daedric zwaard uit de bekende oblivion games. De daedra zijn een groep geesten die in het rijk van Oblivion wonen, waar ze wisselend beschouwd worden als Goden of als Demonen. Dit soort magische wapens werden gemaakt door het insmeden van demonen harten. Hierdoor kregen de zwaarden speciale krachten, doordat het de zielen van slachtoffers kon opsluiten in het zwaard.

Karakter

Dit zwaards heeft een intimiderend uiterlijk en laat zien dat je zowel krachtig als genadeloos bent. Dit wapen is geschikt voor een duister of kwaadaardig karakter. Denk bijvoorbeeld aan een demonische ridder, duistere elf of zwarte magiër.

Eigenschappen

Het intimiderend uiterlijk van het zwaard zorgt ervoor dat je het moraal van je tegenstanders al hebt vernietigd, voordat het gevecht begonnen is. Het handvat is erg sterk en kan zowel met één als met twee handen worden gebruikt. Dit wapen is ondanks zijn grove uiterlijk verrassend snel te hanteren. Samen met de deadric dagger vormt dit zwaard een mooie set.


Beoordeling

Uitstraling
Balans
Grip
Pareerstang
© 2018 - 2021 Larpcenter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel