Oathkeeper

Artikelnummer: LC-Oathsword
Artikel 1 van 5 Volgende
€ 75,99 (inclusief btw)
Voorraad 9 stuks

Omschrijving

Specificaties

TypeÉénhandig of Tweehandig
Totale Lengte101 cm
Gewicht427 gr
Lemmet Lengte79 cm
Pareerstang Lengte21 cm
Gevest24 cm
KernGlasvezel
MateriaalComposiet Schuim


Geschiedenis

Dit is een replica van het zwaard van Jaime Lannister welke hij op latere leeftijd gebruikt in de serie Game of Thrones. Dit zwaard werd speciaal voor hem gemaakt zodat hij weer opnieuw zou kunnen leren vechten met enkel zijn linker hand. Volgens het verhaal werd dit zwaard gemaakt van Valyrisch staal. Dit soort staal was van uitmuntende kwaliteit, waardoor het geen onderhoud nodig had om mooi en scherp te blijven. Daarnaast had het ook de belangrijke eigenschap dat je er ondoden mee kon verslaan.

Karakter

Dit zwaard is geschikt voor een karakter uit een rijke familie of met adelijk bloed. Daarnaast is het ook geschikt voor elk karakter die dit zwaard gekregen heeft door nobele daden te verrichten. Dit wapen staat symbool voor doorzettingsvermogen en heldhaftigheid.

Eigenschappen

Zoals op de foto te zien is heeft dit zwaard een mooi gedetailleerd gevest, met een leeuwenkop als pommel en een slank lemmet. Dit zwaard kan zowel met twee handen als met een enkele hand gehanteerd worden. Hierdoor kan dit wapen dynamisch gebruikt worden met of zonder schild en kan je er ook eventueel een dolk naast gebruiken voor verassingsaanvalen.


Beoordeling

Uitstraling
Balans
Grip
Pareerstang
© 2018 - 2021 Larpcenter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel