Levertijd:

De levertijd binnen Nederland van voorradige artikelen op onze website bedraagt ongeveer 2 werkdagen. Voor uitverkochte artikelen geld dat de levertijd minimaal 60 dagen bedraagt, omdat deze speciaal moeten worden geproduceerd. 

Wij behandelen al onze verzendingen met de grootst mogelijk zorg, maar als u toch niet helemaal tevreden bent dan horen wij dat graag. Hieronder staat belangrijke informatie over retourzendingen:

  • Het product dient onbeschadigd en ongebruikt te zijn.
  • U dient binnen 14 dagen schriftelijk of per mail aan te geven dat u één of meerdere producten terug wilt sturen. Dit kan doormiddel van het modelformulier voor herroeping welke onderaan deze pagina beschikbaar is, maar dit is niet verplicht. Daarna mag u het product pas aan ons retourneren. Nadat u heeft aangegeven dat u één of meerdere producten aan ons wilt retourneren heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om dit te doen.
  • Wanneer wij alle producten onbeschadigd retour hebben ontvangen heeft u recht op volledige terugbetaling van alle gemaakte kosten om het pakket geleverd te krijgen. Dit betekent dat u ook eventuele bezorgkosten vergoed krijgt. De kosten van retourzending komen wel voor uw rekening. Besluit u om niet alle producten te retourneren, dan krijgt u alleen het bedrag terug van de producten die u aan ons heeft geretourneerd.
  • Wij proberen u altijd terug te betalen met hetzelfde betaalmiddel. Dit betekend dat wij u alleen terugbetalen met een tegoedbon als U hier zelf mee heeft ingestemd of zelf met een tegoedbon heeft betaald. Dit geldt ook voor online aankopen in de uitverkoop.
  • Wij stellen het op prijs wanneer u voor een eventueel retourpakket dezelfde verpakking gebruikt als hoe u het van ons ontvangen heeft. Dit bespaart u kosten en is beter voor het milieu.

Defect product:

Wanneer wij een product beschadigd retour krijgen, dan heeft u recht op de restwaarde van het product. De schade wordt in mindering gebracht op het bedrag dat u van ons retour krijgt. Dit bedrag zal uiteraard nooit meer zijn dan wat u ervoor heeft betaald.

 

Het modelformulier voor herroeping download u HIER.

© 2018 - 2024 Larpcenter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel