Welkom bij de service's van larpcenter.

3D printen!

Heeft een 3D ontwerp en wilt deze fysiek gaan gebuiken op een larp event, cossplay of gewoon voor de heb? dan heeft u geluk als u uw bestand mailt naar: info@larpcenter.nl + de maten LxBxH dan gaan wij een prijs maken voor dit ontwerp. ga uit van een minimum van 2,50 per centimeter omhoog dan valt de prijs altijd mee! de maximum afmetingen zijn 14x14x14 dit betekent echter niet dat het niet groter kan maar komt het ontwerp in onderdelen die uzelf kunt lijmen tot het grotere geheel. we hanteren een minimum prijs van €15 exclusief verzending.

details:
de lagen bestaan uit 0.18mm hoog pla een plastic soort dat afbreekbaar is in de natuur (dit gebeurt alleen wanneer het erg lang in aanraking is met compost of zout water meerdere weken aan 1 stuk) dit matriaal is makkelijk te verven of te spuiten!
hoogte van de lagen kan op aanvraag worden aangepast. dit heeft wel invloed op de prijs.

kleurkeuzes zijn tot nu: wit en zwart er zullen meer kleuren volgen.

bestanden: we accepteren de volgende bestanden OBJ, STL, FPP, 3MF, ook kunnen er enkelvoudige 2D objecten 3D worden gemaakt om bijvoorbeeld enkelvoudige munten te maken! hiervoor hebben wij ook het bestand nodig.

voor inspiratie kunt u altijd kijken op www.yeggi.com en www.thingiverse.com

Maatwerk en op maat gemaakte producten kunnen niet worden geruild of geretourneerd!


3D model van u zelf! (3D scan)

voor een 3D scann kunt u komen naar verschillende evenementen waar wij staan dit zijn bijvoorbeeld Vortex adventures, castelfest 2019 zomer, adventures in the runelands en booya zodat u gewoon met uw kleding bij ons kunt komen zonder dat u zich hoeft om te kleden. wij kunnen u hier inscannen dit duurt ongeveer 30 min. en een beeld van u maken. u hebt de keuzes uit:
28mm heroic (voor wargemes zoals warhammer (vanaf 40euro)
38mm heroic (voor wargames zoals fallout wasteland warfare (45euro)
beelden en bustes van verschillende grotes (vanaf 60 euro +/- 15cm)

 

laser graveren:

wilt u op een van onze spullen zoals het boek plain of de tasjes uw eigen logo of wapenschild dit is geen probleem voor 15 euro graveren we uw logo in uw nieuwe item. stuur dan uw logo of ontwerp naar info@larpcenter.nl. dan krijgt u een graveer code deze rekent u dan gewoon af in de webwinkel met het item dat u wilt en zetten wij uw logo erop.

let wel een gemodificeerd item kan niet worden geretourneerd of geruild!

ook kunt u andere item laten graveren hiervoor telt een andere prijs hiervoor betaalt u dan wel 2x verzendkosten (heen en terug) en een hogere prijs voor het graveren. 

 

 

 

© 2018 - 2024 Larpcenter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel