Van welk materiaal zijn de wapens op larpcenter.nl gemaakt?

De wapens bestaan uit een glasvezel kern met daaromheen polyurethane schuim. Dit zorgt ervoor dat de wapens duurzaam zijn en geen onderhoud nodig hebben. Daarnaast is er op de top van de glasvezel kern een kevlar dop gemaakt, waardoor de kern niet snel door de bovenkant van het wapen heen zal komen, wanneer je per ongeluk een stekende beweging maakt.

Zijn de wapens op larpcenter geschikt voor LARP evenementen?

De wapens op larpcenter.nl zijn inmiddels gekeurd op veiligheid en geaccepteerd op de volgende evenementen

Het polyurethane schuim waarvan onze wapens gemaakt zijn zorgt ervoor dat de wapens veilig zijn om te gebruiken tijdens LARP evenemten. Het schuim is namelijk dusdanig zacht dat de wapens geen pijn zullen veroorzaken wanneer je een ander persoon raakt. Daarnaast is de top van het wapen verstevigd met een kevlar dop, waardoor de glasvezel kern niet snel door de bovenkant van het wapen zal komen. Dit maakt onze wapens niet steekveilig, maar zorgt er wel voor dat ze zo veilig mogelijk zijn. 

Welke rechten heb ik wanneer een product stuk gaat?

In de EU kennen we de conformiteitseis. Dit wil zeggen dat een product moet voldoen aan de redelijke verwachtingen die een consument mag hebben. Voor meer informatie klik op deze link en kijk onder het kopje garantie.

Wie is er aansprakelijk voor schade aangericht met producten van Larpcenter?

Larpcenter is niet aansprakelijk voor enige schade of verwondingen die voort zijn gekomen uit het gebruik van onze producten. Voor meer informatie klik op deze link en kijk onder het kopje aansprakelijkheid.

Hoe kan ik de producten het beste gebruiken?

Voor onze producten is een beknopte gebruiksinstructie opgesteld. Deze kunt u vinden onder het kopje gebruiksinstruncties via deze link.

 

 

© 2018 - 2024 Larpcenter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel